Grillade potatishalvor med chili

Grillade potatishalvor med chili

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(26 st)

På grillen får potatisen ännu sötare smak. En enkel rätt serverad med smakrik crème fraiche. God som den är eller som tillbehör till entrecote eller kyckling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Borsta och dela potatisen i halvor. Koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Pensla snittytan med smör och salta. Grilla potatisen över glöden tills den fått färg. Servera med crème fraiche och toppa ev med persilja.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag