Grillad purjolök med barbecuesmör

Grillad purjolök med barbecuesmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(37 st)

Grilla löken kolsvart men ät bara de mjuka inre bladen. Kryddsmöret är också gott till grillad aubergine och biff.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Barbecuesmör:

Gör så här:

Gör så här:

Vispa smöret luftigt med elvisp. Rör i kryddorna. Pensla purjolökarna med smält smör. Grilla dem mjuka ca 10 min. Ytterbladen skall vara nästan svarta. Skär ett snitt på längden i varje purjolök och ät det mjuka innanmätet med en klick barbecuesmör

Näringsvärden, per port

  • Energi: 255 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem