Grillad purjolök med barbecuesmör

Grillad purjolök med barbecuesmör

Betyg

(37 st)

Grilla löken kolsvart men ät bara de mjuka inre bladen. Kryddsmöret är också gott till grillad aubergine och biff.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Barbecuesmör:

Gör så här:

Gör så här:

Vispa smöret luftigt med elvisp. Rör i kryddorna. Pensla purjolökarna med smält smör. Grilla dem mjuka ca 10 min. Ytterbladen skall vara nästan svarta. Skär ett snitt på längden i varje purjolök och ät det mjuka innanmätet med en klick barbecuesmör

Näringsvärden, per port

  • Energi: 255 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem