Grillade grönsaker med solrosröra

Grillade grönsaker med solrosröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Grillade grönsaker tillsammans med rostade solrosfrön som ger fin smak till röran.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Kärna ur och tärna paprikan och blanda med cottage cheese och purjolök. Rosta solrosfröna i en torr varm stekpanna tills de fått lite färg. Blanda ner 2 msk solrosfrön i röran. Servera röran till grillade grönsaksspett. Våra är gjorda på paprika, cocktailtomater, squash, champinjoner och lättkokt fänkål. Pensla spetten med smält smör blandat med pressad vitlök innan de grillas. Garnera med de sparade solrosfröna.

Näringsvärden, per port exkl grönsaksspett

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag