Grillade grönsaker med solrosröra

Grillade grönsaker med solrosröra

Betyg

(4 st)

Grillade grönsaker tillsammans med rostade solrosfrön som ger fin smak till röran.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Kärna ur och tärna paprikan och blanda med cottage cheese och purjolök. Rosta solrosfröna i en torr varm stekpanna tills de fått lite färg. Blanda ner 2 msk solrosfrön i röran. Servera röran till grillade grönsaksspett. Våra är gjorda på paprika, cocktailtomater, squash, champinjoner och lättkokt fänkål. Pensla spetten med smält smör blandat med pressad vitlök innan de grillas. Garnera med de sparade solrosfröna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem