Grillad fisk med mangoröra och limesås

Grillad fisk med mangoröra och limesås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(43 st)

Friska fruktsmaker i fin kombination till grillad fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda smör vitlök, salt och peppar. Pensla det över fisken. Skala och kärna ur mangon. Grovhacka den och blanda med purjolök och chili. Värm såsen och smaksätt med limeskal och saft. Lägg fisken i ett grillhalster eller direkt på grillgallret. Grilla 3-4 min på varje sida.

Tips:

Den hackade chilin kan ersättas med sambal oelek

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag