Grillade lammracks med smörkokt lök

Grillade lammracks med smörkokt lök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(40 st)

Grillade lammracks går snabbt att tillaga. Små lökar som kokas mjuka i smör och blandas med gröna bönor blir gott tillbehör till våra peppriga lammracks.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 lammracks
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar
  • 150 g grön böna

Gör så här:

Gör så här:

Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Kyl dem snabbt i isvatten. Smält smöret i en kastrull. Skala lökarna och lägg ner dem i kastrullen. Låt lökarna sjuda i smöret tills de är mjuka, ca 20 min. Vänd ner persiljan och bönorna i smöret. Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. Strö över citronskal.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 690 kcal
  • Protein: 48 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 51 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem