Kebab i miniformat

Kebab i miniformat

Betyg

(104 st)

Kebab i litet format, små välkryddade turkiska köttbullar. Kebab görs vanligtvis på pressat lammkött som grillas, men här har vi använt köttfärs.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färs, pressad vitlök, salt, sambal oelek, spiskummin, gurkmeja och mjölk till en jämn smet. Forma färsen till små, avlånga bullar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 5 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem