Kebab i miniformat - Recept | Arla
Kebab i miniformat

Kebab i miniformat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(108 st)

Kebab i litet format, små välkryddade turkiska köttbullar. Kebab görs vanligtvis på pressat lammkött som grillas, men här har vi använt köttfärs.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda färs, riven vitlök, salt, sambal oelek, puck creamy white och alla torra kryddor till en jämn smet.
  2. Forma färsen till små, avlånga bullar.
  3. Stek dem i smör i en stekpanna ca 5-7 min. Servera gärna med en cous-cous med ost.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa: