Kebab i miniformat

Kebab i miniformat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(104 st)

Kebab i litet format, små välkryddade turkiska köttbullar. Kebab görs vanligtvis på pressat lammkött som grillas, men här har vi använt köttfärs.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här

Gör så här

Blanda färs, pressad vitlök, salt, sambal oelek, spiskummin, gurkmeja och mjölk till en jämn smet. Forma färsen till små, avlånga bullar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 5 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa: