Kebab i miniformat

Kebab i miniformat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Kebab i litet format, små välkryddade turkiska köttbullar. Kebab görs vanligtvis på pressat lammkött som grillas, men här har vi använt köttfärs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda färs, riven vitlök, salt, sambal oelek, puck creamy white och alla torra kryddor till en jämn smet.
  2. Forma färsen till små, avlånga bullar.
  3. Stek dem i smör i en stekpanna ca 5-7 min. Servera gärna med en cous-cous med ost.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag