Grillad entrecote med medelhavssmör

Grillad entrecote med medelhavssmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(104 st)

Grillad entrecôte blir om möjligt ännu saftigare om man grillar den i lite tjockare skivor och sedan skivar upp den vid serveringen. Kryddsmöret blir ännu godare när man vispar det och serverar det rumsvarmt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Medelhavssmör:

Gör så här:

Gör så här:

Dela potatis, tomater och vitlök i halvor och fänkålen i klyftor. Pensla kött och grönsaker med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Vispa smöret luftigt med elvisp och vispa i saffran, vitlök, timjan och flingsalt. Grilla köttet över glöd ca 3 min på varje sida. Flytta sedan köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt. Grilla samtidigt potatis och grönsaker över glöden. Skär köttet i skivor lite på snedden. Servera med kryddsmör, potatis och grönsaker.

Gör ditt eget kryddsmör – steg för steg

Näringsvärden, per port exklusive potatis och sallad

  • Energi: 595 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem