Philly cheese steak sandwich
35 min
Brunch
Huvudrätt
Middag
•
&format=jpg)
Denna vrålgoda och maffiga macka från Philadelphia har hängt med sedan början av 1900-talet. Det handlar i grund och botten om att fylla en mjuk form av baguette med finskuret nötkött, gärna entrecote, ost och smörstekt lök. Kan låta enkelt, men kombinationen är vansinnigt god!
Ingredienser
Entrecote, halvtinad
|
200 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
2 msk | |
Salt och svartpeppar
|
|
75 g | |
75 g | |
Baguette
|
1 |
Majonnäs
|
1 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
937 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 80 g |
Fett: | 52 g |

