Grekisk kycklingfilé med örtpotatismos

Grekisk kycklingfilé med örtpotatismos

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Mosa kokt potatis och blanda med smaksatt crème fraiche och vips så är ditt hemlagade potatismos klart.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Örtpotatismos:

  • 65 g salladsmix

Gör så här:

Gör så här:

Salta, peppra och stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna 5 – 6 min på varje sida. Tärna osten och strö den, oliver och soltorkad tomat över kycklingen. Skala, skiva och koka potatisen mjuk, ca 10 min i saltat vatten. Häll av vattnet från potatisen och spara lite. Mosa potatisen och rör i crème fraiche och ev lite kokvatten. Skär kycklingfiléerna i skivor och servera med moset och sallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 41 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem