Grekisk kyckling

Grekisk kyckling

Betyg

(112 st)

Som på en grekisk taverna - kyckling med oliver och fetaost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i smör i en stekpanna. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en traktörpanna. Tillsätt buljong, mosad vitost, oregano och soja. Rör ut mjölet i matyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. Servera med smulad viost, oliver och ev färsk oregano eller persilja.

Tips:

Vitlöksklyftorna kan även bytas ut mot 1 gul lök.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 45 g
  • Kolhydrater: 77 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem