Grekisk kyckling
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Som på en grekisk taverna - kyckling med oliver och fetaost.
Ingredienser
Kycklingbröstfiléer
|
4 |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Vitlöksklyftor
|
2 |
150 g | |
Hönsbuljong
|
2 dl |
Torkad oregano
|
2 tsk |
Kinesisk soja
|
2 tsk |
Vetemjöl
|
1 msk |
2 dl | |
Svarta oliver
|
8 |
Färsk oregano eller persilja
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Vitlöksklyftorna kan även bytas ut mot 1 gul lök.
Näringsvärden, per port
Energi:
338 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 52,7 % | 43,8 g |
Fett: | 41,6 % | 15,9 g |
Kolhydrater: | 5,7 % | 4,7 g |

