Gubbröra med lax

Gubbröra med lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

20 min

I den här gubbröran har ansjovisen fått ge plats åt gravad lax som tillsammans med smetana ger en mild och krämig röra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken, fräs löken i smör-& rapsolja och låt kallna. Skär laxen i små bitar.. Skala och hacka äggen. Rör ihop alla ingredienser. Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port exkl bröd

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem