Gubbröra med lax

Gubbröra med lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

20 min

I den här gubbröran har ansjovisen fått ge plats åt gravad lax som tillsammans med smetana ger en mild och krämig röra.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och hacka löken, fräs löken i smör-& rapsolja och låt kallna.
  2. Skär laxen i små bitar. Skala och hacka äggen. Rör ihop alla ingredienser.
  3. Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port exkl bröd

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Andra goda förslag