Gravad lax på spett med limesås

Gravad lax på spett med limesås

Betyg

(144 st)

Ett kul sätt att servera laxen, men givetvis kan du lägga upp laxen i skivor på ett stort fat och servera den goda såsen separat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

  • 500 g gravad lax
  • träspett

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skär bort skinnet och skär sedan laxen i avlånga bitar. Trä upp dem på spett. Rör ihop ingredienserna till såsen. Fördela den i glas. Ställ laxspetten i glasen.

Näringsvärden, per buffèportion

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem