Gratinerad ansjovisfisk
40 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Ett måste för alla som älskar ansjovis och vill ha en rätt som sköter sig själv i ugnen.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Ansjovisfilé
|
50 g |
|
Salt
|
½ tsk |
| 2½ dl | |
|
Ströbröd
|
2 msk |
|
Tomater
|
2 |
|
Färsk dill
|
1 knippe |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
234 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 61,9 % | 35,7 g |
| Fett: | 20,4 % | 5,4 g |
| Kolhydrater: | 17,7 % | 10,2 g |