Gräddstuvad pyttipanna
25 min
Huvudrätt
Lunch
•

Gräddstuvad pyttipanna är den perfekta maträtten att slänga ihop när tiden är knapp och du hittar lite fina matrester i kylen. Med en krämig bas gjord på syrad grädde och dijonsenap tar du dessutom denna vardagsklassiker till en ny nivå! Självklart ska du i första hand ta det matrester du har hemma, det är det allra bästa med pyttipanna! Servera din gräddstuvade pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
Ingredienser
Potatis
|
400 g |
---|---|
Morot
|
200 g |
Gul lök
|
1 |
Korv
|
400 g |
2 msk | |
3 dl | |
Dijonsenap
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Stekt ägg:
Ägg
|
4 |
---|---|
1 msk |
Till servering:
Inlagda rödbetor
|
|
---|---|
Körvel eller färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Stekt ägg:

