Gräddstuvad pyttipanna
25 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
•
Gräddstuvad pyttipanna är den perfekta maträtten att slänga ihop när tiden är knapp och du hittar lite fina matrester i kylen. Med en krämig bas gjord på syrad grädde och dijonsenap tar du dessutom denna vardagsklassiker till en ny nivå! Självklart ska du i första hand ta det matrester du har hemma, det är det allra bästa med pyttipanna! Servera din gräddstuvade pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
Ingredienser
|
Potatis
|
400 g |
|---|---|
|
Morot
|
200 g |
|
Gul lök
|
1 |
|
Korv
|
400 g |
| 2 msk | |
| 3 dl | |
|
Dijonsenap
|
2 msk |
|
Salt och svartpeppar
|
Stekt ägg:
|
Ägg
|
4 |
|---|---|
| 1 msk |
Till servering:
|
Inlagda rödbetor
|
|
|---|---|
|
Körvel eller färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Stekt ägg:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
729 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 11,8 % | 21,1 g |
| Fett: | 72,9 % | 60,2 g |
| Kolhydrater: | 15,3 % | 27,4 g |