Gräddkokta rödbetor med pepparrot

Gräddkokta rödbetor med pepparrot

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Pang på rödbetan, sa pepparroten till grädden och fick sällskap av persiljan!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-30 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i bitar. Lägg dem i panna och häll på grädde. Krydda med salt och peppar. Låt allt koka ihop några min. Strö över pepparrot och persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem