Gräddfilsparfait
4 tim
Dessert
•

Syrlig och mjuk parfait som kan förberedas. Bjud blandade bär till och du har en riktigt lyxig dessert som avslutning på middagen. Receptet är skapat av Tommy Myllymäki, Årets kock 2007.
Ingredienser
Strösocker
|
1 dl |
---|---|
Vitt vin
|
½ dl |
Sött vitt vin
|
½ dl |
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
Äggulor
|
4 |
2 dl | |
1½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
410 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 5 % | 5 g |
Fett: | 62,7 % | 29,1 g |
Kolhydrater: | 28,1 % | 28,3 g |

