Gräddbullar
2 tim
Fika
Frysbar
•
&format=webp)
Gräddbulle, skumboll eller skumtopp? Denna godsak tycks ha lika många namn som tillvägagångssätt. I vårt recept på gräddbullar består bakverket av ett fluffigt äggviteskum som spritsas på ett veterån och doppas i mörk choklad. Det går lika bra att rulla dina gräddbullar i kokos eller skippa kexen i botten.
Ingredienser
Gelatinblad
|
2 |
---|---|
Vatten
|
¾ dl |
Glykos
|
1 dl |
Strösocker
|
2½ dl |
Äggvitor
|
5 |
Strösocker
|
2 msk |
Smörgåsrån
|
20 |
Mörk choklad
|
300 g |
Matolja
|
3 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
187 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 6,1 % | 2,8 g |
Fett: | 36,4 % | 7,7 g |
Kolhydrater: | 57,5 % | 26,5 g |

