Gös med skaldjur och rotfrukter
45 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En varm förrätt som också passar bra som huvudrätt. Dubblera i så fall mängderna och stek fiskfiléerna hela.
Ingredienser
Gösfilé
|
200 g |
---|---|
Havskräftstjärtar
|
4 |
Morot
|
1 |
Potatisar
|
2 |
Rotselleri
|
100 g |
Palsternacka
|
100 g |
Gräslök, t ex steklök
|
4 |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
Salt och peppar
|
Rosmarin- och ingefärskräm:
1 dl | |
Färsk rosmarin
|
½ tsk |
Finhackad färsk ingefära
|
1 tsk |
Salt och peppar
|
Gör så här
Havskräftstjärtarna kan bytas ut mot stora räkor.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
205 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 14 g |
Kolhydrater: | 14 g |
Fett: | 10 g |

