Gnudi med kantareller och broccoli
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Gnudi påminner om gnocchi men istället för potatis används smakrik ost. Servera de fluffiga kuddarna med fynd från svampskogen, smörstekt salvia och hasselnötter.
Ingredienser
Gnudi:
| 200 g | |
| 1½ dl | |
|
Ägg
|
1 |
|
Vetemjöl special, gärna fullkorn
|
1 dl |
Sallad
|
Broccoli
|
125 g |
|---|---|
|
Kantareller
|
100 g |
|
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
|
Färsk salvia
|
1 msk |
| 25 g | |
|
Salt
|
2 krm |
|
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
| 50 g |
Gör så här
Gnudi:
Sallad:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
507 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,6 g |
| Protein: | 22,1 % | 27,6 g |
| Fett: | 67,6 % | 38,8 g |
| Kolhydrater: | 10,3 % | 12,8 g |