Glutenfria proteinpannkakor
20 min
Brunch
Frukost
Mellanmål
•
&format=webp)
Fluffiga proteinpannkakor som dessutom är helt fria från gluten är en perfekt start på morgonen! Mixa KESO® Cottage cheese protein med banan och ägg till en slät smet. Vänd i mandelmjöl och bakpulver. Stek gyllene och toppa dina glutenfria proteinpannkakor med rostade mandelspån och färska bär.
Nytt
Ingredienser
KESO® Cottage cheese protein
|
250 g |
---|---|
Bananer
|
2 |
Ägg
|
4 |
Mandelmjöl
|
4 dl |
Bakpulver
|
3 tsk |
Salt
|
1 krm |
1 msk |
Till servering:
KESO® Cottage cheese protein
|
250 g |
---|---|
Banan
|
1 |
Blandade färska bär
|
2½ dl |
Rostade mandelspån
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
541 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,7 g |
Protein: | 15,3 % | 20,4 g |
Fett: | 63,5 % | 38,9 g |
Kolhydrater: | 21,2 % | 28,2 g |

