Crêpes med kantarellstuvning
1 tim 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Med bovetemjöl blir pannkakorna lite matigare och dessutom glutenfria. Fyll med en krämig stuvning på kantareller eller annan svamp.
Ingredienser
Bovetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
3 dl | |
Ägg
|
1 |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Kantarellstuvning:
Kantareller
|
500 g |
---|---|
Gul lök
|
½ |
Vitlöksklyfta
|
1 |
3 msk | |
Vetemjöl
|
1 msk |
2½ dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 dl | |
Hackad bladpersilja
|
2 msk |
Gör så här
Crepes:
Kantarellstuvning:
Gratinering:
Näringsvärden, per port
Energi:
615 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 18 g |
Kolhydrater: | 32 g |
Fett: | 45 g |

