Glutenfria köttbullar

Glutenfria köttbullar

Betyg

(22 st)

En älskad vardagsrätt som alltid går hem är dessa glutenfria köttbullar som blir extra saftiga tack vare gräddmjölken. Det blir ca 65 st.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 65 st

Gör så här:

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i lite smör-&rapsolja. Blanda färs och salt. Riv potatisarna. Blanda alla ingredienser till en fast smet. Rulla små köttbullar. Stek dem runtom i omgångar i smör-&rapsolja 3-5 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 22 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 0 g
  • Fett: 2 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem