Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Glutenfri tårtbotten
Glutenfri tårtbotten
40 min
•
Kommentarer
Att baka luftiga tårtbottnar, eller anslag som de kallas på konditorspråk, är enkelt. Vispa ägg och socker riktigt länge och låt anslaget svalna helt innan du delar det. Tårtbottnarna är glutenfria och går bra att frysa, bara du delar dem först.
Andra liknande recept
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(7)
60+ min
Daimtårta
(7)
1 tim
Festlig tårta
(7)
45 min
Mazarintårta
(110)
60+ min
Frukttårta
(64)
Provlagat av Arla Mat
Serveringsförslag:
Tårtan på bilden är Jubileumstårta
60+ min
Jubileumstårta
(352)
Klart!
Näringsvärden, per st
Energi:
1580 kcal
Protein:
30 g
Kolhydrater:
305 g
Fett:
25 g
Ingredienser
Andra liknande recept
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(7)
60+ min
Daimtårta
(7)
1 tim
Festlig tårta
(7)
45 min
Mazarintårta
(110)
60+ min
Frukttårta
(64)
60+ min
Påsktårta med choklad och mandelmassa
(122)
15 min
Hallonmarängtårta
(68)
55 min
Mazarinkaka med kardemummagrädde
(40)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum