Mascarponekräm med färska jordgubbar

Mascarponekräm med färska jordgubbar

15 min Efterrätt
Mascarponekräm är en fluffig kräm på mascarpone och vispgrädde - underbar att servera till färska bär! Du gör den på en kvart, perfekt när behöver en snabblagad efterrätt som gästerna garanterat kommer uppskatta. Mascarponekräm passar även utmärkt att servera med mandelskorpor och hackad choklad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Vispa grädden lätt. Blanda ner mascarpone, florsocker och citronskal.
  • Fördela mascarponekrämen på marängen. Toppa med jordgubbar, nötter och mynta.
Klart!
Energi:

850 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 72 g
Fett: 58 g

Ingredienser

3 dl
Mascarpone
250 g
Florsocker
4 msk
Citron, finrivet skal
1
Marängbotten
1
Jordgubbar
1 liter
Pistagenötter
50 g
Färsk mynta