Glutenfri sockerkaka
1 tim
Går att frysa
•
Såklart alla ska kunna njuta nybakad sockerkaka, även glutenintolleranta. Glutenfria bakverk blir ofta torra snabbare än bakverk gjorda på vetemjöl, ät upp allt på en gång eller frys in!
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
250 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 34 g |
Fett: | 11 g |
Ingredienser
Ägg
|
3 |
---|---|
Rårörsocker
|
3 dl |
100 g | |
1 dl | |
Mandelmjöl
|
1 dl |
Potatismjöl
|
1 dl |
Bovetemjöl
|
2 dl |
Fiberhusk
|
2 msk |
Bakpulver
|
2 tsk |
Citron
|
rivet skal av 1 |