Glutenfri sockerkaka
1 tim
•
Arbetstid: 15 min
Fika
Frysbar
•

Såklart alla ska kunna njuta nybakad sockerkaka, även glutenintolleranta. Glutenfria bakverk blir ofta torra snabbare än bakverk gjorda på vetemjöl, ät upp allt på en gång eller frys in!
Ingredienser
Ägg
|
3 |
---|---|
Rårörsocker
|
3 dl |
100 g | |
1 dl | |
Mandelmjöl
|
1 dl |
Potatismjöl
|
1 dl |
Bovetemjöl
|
2 dl |
Fiberhusk
|
2 msk |
Bakpulver
|
2 tsk |
Citron
|
rivet skal av 1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
265 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 7,4 % | 4,8 g |
Fett: | 37,4 % | 11,2 g |
Kolhydrater: | 55,2 % | 36 g |

