Glutenfri sockerkaka
1 tim
•
Arbetstid: 15 min
Fika
Frysbar
•
Såklart alla ska kunna njuta nybakad sockerkaka, även glutenintolleranta. Glutenfria bakverk blir ofta torra snabbare än bakverk gjorda på vetemjöl, ät upp allt på en gång eller frys in!
Ingredienser
|
Ägg
|
3 |
|---|---|
|
Rårörsocker
|
3 dl |
| 100 g | |
| 1 dl | |
|
Mandelmjöl
|
1 dl |
|
Potatismjöl
|
1 dl |
|
Bovetemjöl
|
2 dl |
|
Fiberhusk
|
2 msk |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Citron
|
rivet skal av 1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
265 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,5 g |
| Protein: | 7,4 % | 4,8 g |
| Fett: | 37,4 % | 11,2 g |
| Kolhydrater: | 55,2 % | 36 g |