Glutenfri pastadeg
•
En enkel glutenfri pastadeg som lätt kavlas ut för hand eller i pastamaskin. Skär till tagliatelle eller varför inte fylla degen och göra härliga pastakuddar. Den glutenfria pastan behöver bara kokas i ca 2 min. Servera med mustig köttfärssås eller en smakrik pesto.
Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
|
Glutenfri mjölmix, ljus
|
7 dl |
|---|---|
|
Fiberhusk
|
3 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Stora ägg
|
2 |
|
Olivolja
|
2 tsk |
|
Vatten
|
1 ½- 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
396 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 14,9 g |
| Protein: | 6,9 % | 6,7 g |
| Fett: | 11,6 % | 5,2 g |
| Kolhydrater: | 81,5 % | 79,4 g |