Glutenfri pajdeg

Glutenfri pajdeg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

35 min

Att göra ett riktigt gott, glutenfritt pajskal är inte alls svårt. Följ bara det här enkla receptet med endast tre ingredienser.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa.
  2. Tillsätt kvarg och mixa snabbt till en smidig deg. Låt vila minst 30 min i kyl.

Näringsvärden, per sats

  • Energi: 1230 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 85 g
  • Fett: 87 g

Skriv ut

Källa: