Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Glutenfri pajdeg
Budget
Glutenfri pajdeg
35 min
Buffé
Huvudrätt
Förrätt
•
Kommentarer
Att göra ett riktigt gott, glutenfritt pajskal är inte alls svårt. Följ bara det här enkla receptet med endast tre ingredienser.
Andra liknande recept
10 min
Smuldeg
(212)
55 min
Glutenfri äppelpaj
(6)
Budget
Glutenfri rabarberpaj
(43)
Budget
1 tim
Broccolipaj med ädelost
(437)
Budget
60+ min
Glutenfri paj
(5)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa.
Tillsätt kvarg och mixa snabbt till en smidig deg. Låt vila minst 30 min i kyl.
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda det ca 10 min.
Klart!
Näringsvärden, per sats
Energi:
1230 kcal
Protein:
27 g
Kolhydrater:
85 g
Fett:
87 g
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
100 g
Bovetemjöl
2½ dl
Arla Köket Kesella® Kvarg
¾ dl
Andra liknande recept
10 min
Smuldeg
(212)
55 min
Glutenfri äppelpaj
(6)
Budget
Glutenfri rabarberpaj
(43)
Budget
1 tim
Broccolipaj med ädelost
(437)
Budget
60+ min
Glutenfri paj
(5)
Budget
30 min
Glutenfri smulpaj med krusbär och vanilj
(45)
1 tim
Glutenfri västerbottenpaj
(110)
10 min
Glutenfri smuldeg
(43)
60+ min
Glutenfri grönkålspaj
(49)
1 tim
Västerbottenpaj med löjrom
(83)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum