Ett annat recept på glutenfri pajbotten: 100 g Arla® Svenskt Smör, 2 ½ dl bovetemjöl, 3/4 Arla Köket Kesella® kvarg lätt Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa. Tillsätt kvarg och mixa snabbt till en deg. Tryck ut i pajforn och låt vila minst 30 min i kyl. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda 10-15 min.
593 kcal
Protein: | 20 g |
Kolhydrater: | 26 g |
Fett: | 39 g |
125 g | |
Majsmjöl
|
2½ dl |
Polenta
|
½ dl |
Fiberhusk eller psyllium
|
1 tsk |
Salt
|
2 krm |
Vatten
|
2 msk |
Purjolök
|
1 |
---|---|
1 msk | |
Skinka i bit
|
150 g |
150 g | |
Ägg
|
3 |
2 dl | |
1 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Grovmalen svartpeppar
|
1 krm |
Cayennepeppar
|
1 krm |