Glutenfri grönkålspaj
1 tim 5 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
En glutenfri paj med fyllning av grönkål och färskost. Toppa med granatäppelkärnor för färg och lite syrlighet.
Ingredienser
Pajdeg:
| 125 g | |
|
Rismjöl
|
1½ dl |
|
Mandelmjöl
|
3 dl |
|
Vatten
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
Fyllning:
|
Fryst grönkål, tinad
|
350 g |
|---|---|
| 250 g | |
|
Ägg
|
2 |
|
Riven muskotnöt
|
1 krm |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Granatäpple
|
1 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
510 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7 g |
| Protein: | 9,9 % | 12,4 g |
| Fett: | 74,5 % | 43 g |
| Kolhydrater: | 15,6 % | 19,6 g |