Glutenfri brownie

Glutenfri brownie

Betyg

(52 st)

Denna glutenfria brownie är helt ljuvlig - prova själv!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 bitar

  • 100 g rostade hasselnötter
  • 250 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 dl kakao
  • 4 ägg
  • 4½ dl strösocker
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 dl mandelmjöl eller hasselnötsmjöl
  • ½ tsk bakpulver

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Lägg bakplåtspapper i en långpanna ca 20*30 cm. Hacka nötterna. Smält smöret och rör ner kakao. Vispa ihop ägg och socker. Rör ner kakaoblandningen, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver. Bred ut smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Låt svalna och skär kakan i rutor.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 205 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem