Gazpacho

Gazpacho

Betyg

(14 st)

Klassisk gazpacho som serveras iskall med krispiga krutonger. Gazpacho passar att bjuda på under minglet på festen och är läskande gott varma sommardagar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 gurka
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 burkar passerade tomater á 400 g
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vinäger
  • 2 dl vatten
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 3 droppar sötstark senap

Gör så här:

Gör så här:

Skala och grovhacka lök och vitlök. Skär gurka och paprika i mindre bitar. Mixa lök, vitlök, gurka och paprika med passerade tomater, olivolja, vinäger och vatten i en matberedare till en slät soppa. Smaka av med salt, peppar och några droppar tabasco. Servera soppan kyld med krutonger.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem