Vegetarisk gulasch

Gazpacho med grönsakstopping
Gazpacho passar utmärkt som lätt lunch eller i små glas på en buffé. Toppa med hackade grönsaker för mera färg och smak.
Ingredienser
Receptet gäller för 2 port
-
5 dl Kelda® Mild tomatsoppa
- 1 krm sötstark senap
- 1 msk vitvinsvinäger
- 1 vitlöksklyfta
- ½ liten röd paprika
- ½ gurka
- 1 tomat
- 1 stjälk blekselleri
Gör så här
Gör så här
Häll soppan i en kastrull, tillsätt tabasco, vinäger och vitlök. Koka upp under omrörning. Kärna ur paprikan. Hacka grönsakerna. Häll soppan i skålar eller glas och servera med grönsakerna.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
- Energi: 160 kcal
- Protein: 3 g
- Kolhydrater: 21 g
- Fett: 6 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Kelda® Gazpacho 2012