Gås till Mårtensafton
3 tim 20 min
•
Arbetstid: 1 tim
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Gås fylld med äpple och katrinplommon.
Ingredienser
|
Gås
|
4 kg |
|---|---|
|
Citron
|
1 |
|
Salt
|
1 msk |
|
Vitpeppar
|
½ tsk |
|
Äpplen
|
3 |
|
Katrinplommon
|
250 g |
|
Hönsbuljong
|
2½ dl |
Sås:
| 4 dl | |
|
Vetemjöl
|
2½ msk |
|
Konc apelsinjuice
|
1 msk |
|
Kinesisk soja
|
1 msk |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1285 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5 g |
| Protein: | 49,7 % | 157,4 g |
| Fett: | 39 % | 56,6 g |
| Kolhydrater: | 11,3 % | 35,6 g |