Gås till Mårtensafton
3 tim 20 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Gås fylld med äpple och katrinplommon.
Ingredienser
Gås
|
4 kg |
---|---|
Citron
|
1 |
Salt
|
1 msk |
Vitpeppar
|
½ tsk |
Äpplen
|
3 |
Katrinplommon
|
250 g |
Hönsbuljong
|
2½ dl |
Sås:
4 dl | |
Vetemjöl
|
2½ msk |
Konc apelsinjuice
|
1 msk |
Kinesisk soja
|
1 msk |
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1285 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 49,7 % | 157,4 g |
Fett: | 39 % | 56,6 g |
Kolhydrater: | 11,3 % | 35,6 g |

