Garam masala
                                
                                     10 min
                                
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Garam masala är en indisk kryddblandning som du lätt kan göra själv. Det är en mycket användbar kryddblandning som i detta recept innehåller spiskummin, svartpeppar, kardemumma, fänkål, kryddnejlika och kanel. Passar lika bra till lamm, kyckling, fisk och grönsaksrätter.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Hel spiskummin
                                            
                                     | 1½ msk | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Svartpepparkorn
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Kardemummakärnor
                                            
                                     | 1½ msk | 
| 
                                            
                                                Malen kanel
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Hel kryddnejlika
                                            
                                     | ½ msk | 
| 
                                            
                                                Fänkålsfrön
                                            
                                     | 1 tsk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per dl
Energi:
240 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 13,1 g | 
| Protein: | 9,7 % | 5,7 g | 
| Fett: | 57,9 % | 15,7 g | 
| Kolhydrater: | 32,4 % | 19,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    