Gaffelkakor

Gaffelkakor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(106 st)

Möra kakor som är riktigt enkla att lyckas med. Gaffelkakor trycks ihop med en gaffel innan de gräddas och får en fint randig form.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 30 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla ingredienser till degen. Rulla ut två längder, ca 4 cm i diameter och låt vila minst 30 min i kyl. Skär ca 1½ cm tjocka skivor. Lägg på plåtar med bakplåtspapper och tryck till varje kaka med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Låt svalna på plåten.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem