Fyllda strömmingsflundror
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Panerad strömming fylld med vitost, crème fraiche och rödlök. Enkel och god husmanskost på nytt sätt. Servera dem gärna med potatismos.
Ingredienser
|
Strömmingsfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
| 100 g | |
| 1 dl |
|
Ströbröd
|
½ dl |
|---|---|
|
Rågmjöl
|
½ dl |
|
Salt
|
1½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.
Näringsvärden, per port
Energi:
356 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 38,4 % | 33,6 g |
| Fett: | 48,9 % | 19,7 g |
| Kolhydrater: | 12,7 % | 11,1 g |