Fylld lövbiff
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Den tunna lövbiffen är perfekt att rulla ihop med en god fyllning. Här får köttet smak av bacon, smält cheddarost och lite sting från dijonsenap.
Ingredienser
|
Lövbiff
|
500 g |
|---|---|
|
Bacon
|
140 g |
|
Purjolök
|
½ |
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
2 msk |
| 2 dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 msk | |
|
Rödvin
|
1 dl |
Potatispuré:
|
Mjölig potatis
|
750 g |
|---|---|
| 2 dl | |
| 50 g | |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Potatispuré:
Markera receptet som tillagat
Stick en tandpetare genom köttet så håller det lättare ihop vid stekning.
Näringsvärden, per port
Energi:
949 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,7 g |
| Protein: | 19,6 % | 45,8 g |
| Fett: | 63,3 % | 67,9 g |
| Kolhydrater: | 15,1 % | 35,3 g |