Fryst vaniljtårta med björnbär

Fryst vaniljtårta med björnbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Superenkel fryst dessert som får smak av vanilj och björnbär. Allra godast blir kakan om den får tina en stund innan den serveras.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Vispa vaniljvispen till fast konsistens. Vänd ner björnbären i smeten. Krossa kexen fint i t ex en plastpåse. Strö ut hälften av smulorna i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll ner smeten med björnbär, strö på resten av smulorna. Täck formen med plastfolie och ställ in i frysen minst 4 tim. Tag fram kakan ca 30 min innan servering. Servera ev. med extra bär.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 170 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem