Fryst vaniljtårta med björnbär

Fryst vaniljtårta med björnbär

Betyg

(18 st)

Superenkel fryst dessert som får smak av vanilj och björnbär. Allra godast blir kakan om den får tina en stund innan den serveras.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Vispa vaniljvispen till fast konsistens. Vänd ner björnbären i smeten. Krossa kexen fint i t ex en plastpåse. Strö ut hälften av smulorna i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll ner smeten med björnbär, strö på resten av smulorna. Täck formen med plastfolie och ställ in i frysen minst 4 tim. Tag fram kakan ca 30 min innan servering. Servera ev. med extra bär.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 170 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem