Franska fiskbiffar

20 min Huvudrätt Lunch Middag Varmrätt
Franska fiskbiffar

Fisk i ny form! Fiskbiffarna är allra godast till hemlagat potatismos.

Ingredienser

Sejfilé
500 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Hackade färska örter
½ dl
Potatismjöl
2 msk
1½ dl

Gör så här

  • Dela fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs.
  • Forma färsen till 8 biffar. Stek dem i smör ca 3 min på varje sida.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

Energi:

395 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 28 g
Kolhydrater: 37 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/franska-fiskbiffar/