Fransk vitlöksfisk
35 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Perfekt för dig som enkelt vill skapa franska smaker och dofter hemma!
Ingredienser
|
Gösfilé eller sejfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Torrt vitt vin
|
1 dl |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
4 msk |
|
Ströbröd
|
½ dl |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Torrt vitt vin kan bytas ut mot 1 msk citronjuice och vatten.
Näringsvärden, per port
Energi:
250 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,7 g |
| Protein: | 42,6 % | 26,2 g |
| Fett: | 42,5 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 8 % | 4,9 g |