Fransk örtfisk
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Här kokar den frysta fisken direkt i en örtig sås. Klart på 15 minuter.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
| 2 dl | |
|
Fiskbuljong
|
1½ dl |
|
Färsk timjan
|
½ kruka |
|
Potatis
|
750 g |
|---|---|
|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Fiskbuljong: Koka upp 2,5 dl vatten med 1/2 fiskbuljongtärning.
Näringsvärden, per port
Energi:
406 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,9 g |
| Protein: | 28,9 % | 28,9 g |
| Fett: | 29,2 % | 13,4 g |
| Kolhydrater: | 41,9 % | 41,8 g |