Fransk örtfisk
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
Här kokar den frysta fisken direkt i en örtig sås. Klart på 15 minuter.
Ingredienser
Torskfilé
|
500 g |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
2 dl | |
Fiskbuljong
|
1½ dl |
Färsk timjan
|
½ kruka |
Potatis
|
750 g |
---|---|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Fiskbuljong: Koka upp 2,5 dl vatten med 1/2 fiskbuljongtärning.
Näringsvärden, per port
Energi:
406 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,9 g |
Protein: | 28,9 % | 28,9 g |
Fett: | 29,2 % | 13,4 g |
Kolhydrater: | 41,9 % | 41,8 g |

