Fransk biffpanna

Fransk biffpanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

Franskinspirerad biffpanna som gärna får återkomma på middagsborden!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet och fläsket i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skiva morötterna. Fräs lök och morötter i smör i en stekpanna. Ta upp det och bryn kött och fläsk i pannan. Krydda med salt, peppar och timjan. Vispa ihop crème fraiche, kalvfond, soja och vatten i en traktörpanna. Lägg i kött, fläsk, lök och morötter. Låt allt koka 10-15 min.

Tips:

Utskuren biff kan bytas ut mot rostbiff.
Schalottenlök kan bytas ut mot 1 gul lök.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem