Fläskpannkaka
40 min
Huvudrätt
Matlåda
Frysbar
•
Fläskpannkaka är en riktig klassiker som uppskattas av de flesta. Fläsket ska stekas krispigt i ugnen innan pannkakssmeten hälls över. Servera denna goda fläskpannkaka med KESO® Cottage cheese och lingonsylt.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Rimmat sidfläsk, bacon eller pancetta
|
300 g |
|---|---|
| 3 msk | |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
| 6 dl | |
|
Ägg
|
4 |
|
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
|
Lingonsylt
|
1 dl |
|---|---|
| 250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
760 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,9 g |
| Protein: | 17,4 % | 32,6 g |
| Fett: | 56 % | 48,1 g |
| Kolhydrater: | 26,6 % | 49,8 g |