Fläderpannacotta
3 tim 10 min
•
Det smakar sommar om pannacottan. Den populära italienska gräddpuddingen har fått smak av både fläder och vanilj och extra syra av gräddfil. Servera gärna med färska bär och krossade mandelskorpor.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
2 |
|---|---|
| 1½ dl | |
|
Konc fläderblomssaft
|
½ dl |
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Vaniljpulver
|
½ krm |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
175 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 4,9 % | 2,1 g |
| Fett: | 70,7 % | 14 g |
| Kolhydrater: | 24,4 % | 10,5 g |