Fisksoppa med ost och spenat

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Fisksoppa med ost och spenat

Snabb, färdig fisksoppa med extra fisk och spenat. Fisken kokas ett par minuter, direkt i den färdiga fisksoppan, och till servering strör du lite riven ost på toppen.

Ingredienser

1 liter
Fryst torskfilé
400 g
Färsk spenat
130 g
75 g
Baguette
1

Gör så här

  • Tina torskfiléerna.
  • Koka upp soppan i en kastrull.
  • Skär fisken i tunna strimlor och grovhacka spenaten. Lägg ner det i soppan och låt koka ca 2 min.
  • Häll upp soppan och strö över osten.
  • Servera med bröd.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

Energi:

450 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 34 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 19 g
https://www.arla.se/recept/fisksoppa-med-ost-och-spenat/