Fisksoppa med ost och spenat
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Snabb, färdig fisksoppa med extra fisk och spenat. Fisken kokas ett par minuter, direkt i den färdiga fisksoppan, och till servering strör du lite riven ost på toppen.
Ingredienser
| 1 liter | |
|
Fryst torskfilé
|
400 g |
|
Färsk spenat
|
130 g |
| 75 g |
|
Baguette
|
1 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
666 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g |
| Protein: | 22,1 % | 36,2 g |
| Fett: | 32,9 % | 24,8 g |
| Kolhydrater: | 45 % | 73,7 g |