Fisksoppa med granatäpple
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.
Ingredienser
|
Torskfilé eller koljafilé
|
500 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Purjolök
|
1 |
| 1 msk | |
|
Tomatpuré
|
2 msk |
|
Fiskbuljong
|
8 dl |
| 150 g | |
|
Mango chutney
|
½ dl |
|
Curry
|
1½ tsk |
|
Granatäppelkärnor
|
2 dl |
|
Babyspenat
|
65 g |
| 2 dl | |
|
Surdegsbröd, ca 250 g
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
784 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,2 g |
| Protein: | 20,3 % | 39,2 g |
| Fett: | 31,6 % | 28 g |
| Kolhydrater: | 48,1 % | 92,8 g |