Fisksoppa med granatäpple
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.
Ingredienser
Torskfilé eller koljafilé
|
500 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Purjolök
|
1 |
1 msk | |
Tomatpuré
|
2 msk |
Fiskbuljong
|
8 dl |
150 g | |
Mango chutney
|
½ dl |
Curry
|
1½ tsk |
Granatäppelkärnor
|
2 dl |
Babyspenat
|
65 g |
2 dl | |
Surdegsbröd, ca 250 g
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
784 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 10,2 g |
Protein: | 20,3 % | 39,2 g |
Fett: | 31,6 % | 28 g |
Kolhydrater: | 48,1 % | 92,8 g |

