Fiskpanna med lingon
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Hav möter skog i en god, oväntad smakkombination. Servera direkt medan paneringen är krispig.
Ingredienser
|
Torskrygg i bitar
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Ströbröd
|
¾ dl |
|
Purjolök
|
1 |
|
Svamp
|
200 g |
| 2½ dl | |
|
Lingon
|
1 dl |
|
Potatis
|
750 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Servera genast med kokt potatis
Näringsvärden, per port
Energi:
496 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,9 g |
| Protein: | 28,8 % | 35,1 g |
| Fett: | 33,9 % | 19 g |
| Kolhydrater: | 37,3 % | 45,6 g |