Fiskkakor med gräddfil
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Saftiga och goda fiskkakor med härlig dillsmak. Ett gott sätt att använda rester av kokt eller stekt fisk.
Ingredienser
Kokt sejfilé
|
300 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
2 msk | |
Ägg
|
1 |
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Ljust bröd ett par dagar gammalt
|
4 skivor |
1 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Ströbröd
|
1 dl |
Till servering:
3 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
440 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 24 g |
Kolhydrater: | 26 g |
Fett: | 26 g |

