Fiskkakor med gräddfil
40 min
•
Arbetstid: 40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Saftiga och goda fiskkakor med härlig dillsmak. Ett gott sätt att använda rester av kokt eller stekt fisk.
Ingredienser
|
Kokt sejfilé
|
300 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
| 2 msk | |
|
Ägg
|
1 |
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
|
Ljust bröd ett par dagar gammalt
|
4 skivor |
| 1 dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Ströbröd
|
1 dl |
Till servering:
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
479 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 20,5 % | 24,2 g |
| Fett: | 49 % | 26,5 g |
| Kolhydrater: | 30,5 % | 36 g |